Sanitair

NATUURSTENEN

Hoe dichter onze inrichting bij de natuur komt, hoe meer thuis we ons voelen. Natuursteen is eerlijk, warm en sfeerverrijkend. Natuursteen is uniek! Geen enkele vloer is precies hetzelfde. Wel vraagt het om de juiste bescherming en onderhoud. Het is qua hardheid, niet gelijk aan een gebakken plavuis. Maar met de juiste aanleg en afwerking, wordt het de vloer van uw dromen.

ASSORTIMENT

Asschert is gespecialiseerd in natuursteen. U vindt bij ons dan ook een zeer uitgebreid aanbod soorten, kleuren en kwaliteiten uit alle delen van de wereld. In onze showroom laten we u de mogelijkheden zien. Om u nog beter ‘the feel and touch’ van dit natuurproduct te geven, hebben we een flink aantal vloeren neergelegd. In onze showroom ervaart uzelf hoe mooi de combinatie is van natuursteen met meubilair en aankleding.

AANLEG

Waarom u geen natuursteen aantreft bij de bouwmarkt om de hoek? Natuursteen is een grillig en vrij kwetsbaar product. Wilt u een natuurstenen vloer perfect tot z’n recht laten komen, laat het dan aanleggen door de specialisten van Asschert. Uw garantie voor een perfect gelegde vloer waar u tijdloos met trots en plezier van geniet.

Over ons

Welkom bij Asschert wonen & projecten. Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van een groot assortiment aan tegels, natuursteen en sanitair. Kom langs in onze showroom in Neede en laat u inspireren en adviseren.

 

footer logo

Openingstijden

Asschert wonen & projecten
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Onze showroom is op afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

Parallelweg 25 
7161 AE Neede

Tel: +31 (0)545 - 29 48 17 
info@asschert.nl 

© 2017 Asschert. All Rights Reserved.

Zoeken