Tegels

Previous Next

TEGELS

Asschert in Neede is een begrip in de regio. Niet voor niets een naam die uitgesproken wordt met aanleg van de mooiste badkamers tegen een scherpe prijs. In 35 jaar heeft dit bedrijf bewezen waar ze goed in is;

  • Het aanbieden van een ruim assortiment tegels, natuursteen en sanitair;
  • Het vakkundig plaatsen, installeren en secuur afwerken van uw hele badkamer;
  • Werken binnen het budget en opleveren met garantie.

TEGELS

Vloer- en wandtegels vormen de basis voor uw badkamer. Hoe groter de tegels, hoe minder voegen, hoe rustiger de uitstraling. Maar waarom niet spelen met de elementen? Durf te combineren, af te wisselen zonder het risico te lopen dat u uitgekeken raakt. In de showroom tonen we u vele voorbeelden. Kom kijken voordat u een definitieve keuze maakt.

RUIME KEUZE

Bij Asschert in Neede komen tegels van toonaangevende producenten uit onder andere Italië, Spanje, Duitsland en Nederland, rechtstreeks bijeen. Asschert is thuis op de tegelmarkt, kent de voor- en nadelen. En dat werkt in úw voordeel.

KWALITEIT

Tegels zijn sfeerbepalend. Voor de uitstraling van uw badkamer maar ook voor uw humeur! Natuurlijk is een mooie tegel heel belangrijk. En niet te vergeten de prijs en kwaliteit maar onderhoudsvriendelijkheid telt ook! Profiteer van ons vrijblijvende advies.

Over ons

Welkom bij Asschert wonen & projecten. Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van een groot assortiment aan tegels, natuursteen en sanitair. Kom langs in onze showroom in Neede en laat u inspireren en adviseren.

 

footer logo

Openingstijden

Asschert wonen & projecten
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Onze showroom is op afspraak te bezoeken.


Wegens vakantie zijn wij gesloten in week 31, 32 en 33. Week 30 en 34 zijn wij geopend en zal er een beperkte bezetting op kantoor aanwezig zijn. Vanaf maandag 19 augustus staan we graag weer voor je klaar.

Contactgegevens

Parallelweg 25 
7161 AE Neede

Tel: +31 (0)545 - 29 48 17 
info@asschert.nl 

© 2017 Asschert. All Rights Reserved.

Zoeken