Asschert

Specialist in tegels

Asschert legt de basis voor ieder interieur. Sinds 1975 realiseren we mooie en bijzondere tegelprojecten voor de zakelijke en particuliere markt. Asschert is begonnen als tegelzetbedrijf en in 1999 is de showroom in Neede geopend. Deze combinatie zorgt ervoor dat we van advies tot en met realisatie uit handen kunnen nemen. Veelal werken we aan hotel, horeca, wellness en retail projecten, maar ook verzorgen we complete woonhuizen. Dankzij een brede collectie keramische wand- en vloertegels inspireren wij jou met de nieuwste trends en ontwikkelingen. In 2008 is zusterbedrijf Asselux B.V. opgericht, gespecialiseerd in de vervaardiging van keramische maatwerkproducten. Apart maar ook gezamenlijk verzorgen wij gave projecten, voor zowel interieur als exterieur.

Werkwijze van Asschert

Wij hebben alles onder één dak en kunnen een project volledig ontzorgen. Samen met een ervaren medewerker worden de wensen, situatie en het budget besproken. De besproken wensen vertalen we vervolgens naar een mooi en functioneel ontwerp.

  • Kennismaking en bezoek projectshowroom (op afspraak)
  • Offerte op maat
  • Ontwerpen
  • Realisatie tegelwerk
Foto pand nu

Werken bij Asschert

Werken bij Asschert betekent meewerken aan innovatieve projecten. Bijvoorbeeld als tegelzetter, werkvoorbereider of calculator. Asschert groeit, dus met enige regelmaat zijn we op zoek naar nieuwe mensen. Laat gerust van je horen als je meer wilt weten over één van de vacatures, of over ons bedrijf. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom!

Tegelzetters

Zoek jij een fulltime baan, leerbedrijf of wil je als zelfstandig voor ons aan de slag? En ben je per direct beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Wat wij zoeken - Ervaren tegelzetters - Leerling tegelzetters (± 18 jaar) - Zelfstandig tegelzetters Ervaren tegelzetters Voor deze functie zijn wij op zoek naar tegelzetters die de kneepjes van het vak goed kennen. De werkzaamheden betreffen renovatie- en nieuwbouwprojecten, voor zowel de zakelijke als particuliere markt, waarbij je onder andere in aanraking komt met dun keramische XXL vloer- en wandtegels. De werkzaamheden dienen hierbij zeer zorgvuldig uitgevoerd te worden. Leerling tegelzetters Ben jij rond de 18 jaar en zoek je een erkend leerbedrijf? Wij leiden vakmensen op tot ervaren tegelzetters. Je kunt via je opleiding bij ons terecht, maar er is ook de mogelijkheid om intern een opleiding bij ons te volgen. Zelfstandige tegelzetters Wil jij als ZZP’er voor ons bedrijf aan de slag? Dat kan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden. Jij: - werkt nauwkeurig en accuraat - hebt ervaring met dun keramiek en XXL vloer- en wandtegels - bent 40 uur per week beschikbaar - bent woonachtig in de omgeving van Neede - bent in het bezit van rijbewijs B Wat bieden wij jou? - Een gezellig team met prettige werksfeer - Een fulltime baan (40 uur) - Zelfstandige functie met voldoende ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden Lijkt dit jou wat? Schroom je niet en solliciteer via het formulier. Je bent van harte welkom!

Soliciteer op deze functie
Montagemedewerkers

Ben jij die enthousiaste montagemedewerker die zijn handen graag uit de mouwen steekt, de juiste instelling heeft en snel leert? Houd je van een afwisselende baan, waarbij je zowel in een productieomgeving als bij de klant op locatie aan het werk bent? Heb jij ervaring in de bouw en affiniteit met tegels? Heb je alles met ‘ja’ op beantwoord? Dan ben jij de montagemedewerker waar Asselux naar op zoek is. Werkzaamheden Asselux heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van semi-prefab afbouwsystemen. Dit heeft geleid tot het Keratop Tec-Board paneel. Een prefab paneel, gemaakt van hardschuim met een grootformaat keramische tegel als afwerking. Het systeem kan zowel als vloer- en wandbekleding worden toegepast. Als montagemedewerker ga je bij ons aan de slag met het produceren en monteren van Keratop Tec-Board panelen. De productie van deze panelen vindt plaats in onze productiehal in Neede. Onze productiecapaciteit is vooral ingericht op de seriematige vervaardiging, maar ook maatwerk zal zo nu en dan voorkomen. Naast het produceren zal je tevens worden ingezet voor de montage op locatie. De panelen worden veelal toegepast in badkamers, toiletten en keukens. Wat bieden wij jou? Een gezellig team met prettige werksfeer Een fulltime baan (40 uur) Dagploeg, van 07:30 – 16:15 uur Lijkt dit jou wat? Schroom je niet en solliciteer via het formulier. Je bent van harte welkom!

Soliciteer op deze functie
Zaterdagmedewerkers

Ben jij een echte aanpakker die een zaterdagbaan zoekt in de omgeving van Neede? Heb je affiniteit met productiewerk en houd je van een opgeruimde werkvloer? Werkzaamheden Als zaterdagmedewerker ga je aan de slag als industrieel schoonmaker, aangevuld met simpele productiewerkzaamheden en waar mogelijk het transporteren van bestellingen. Jij zorgt ervoor dat de machines en werkbanken worden schoongemaakt, het magazijn wordt onderhouden en dat de werkvloer er aan het einde van de dag weer netjes bij ligt. Naast deze taken zul je wekelijks aanvullende taken hebben, indien daar tijd voor is. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig Je hebt een flexibele instellingen Je bent graag actief bezig en veel in beweging Je bent zaterdags beschikbaar van 07:30 - 16:00 uur (werktijden in overleg) (extra uren in overleg mogelijk) Je bent in bezit van een rijbewijs. Lijkt dit jou wat? Schroom je niet en solliciteer via het formulier. Je bent van harte welkom!

Soliciteer op deze functie
Recente projecten

Dankzij ons brede scala aan tegels en vakkennis hebben we de afgelopen jaren veel mooie projecten mogen realiseren. Met trots laten wij onze gerealiseerde projecten zien. Projecten waarvoor wij het tegelwerk hebben geleverd, maar ook projecten waarbij we zowel het tegelwerk als de arbeid hebben verricht. Ben je (interieur)architect, aannemer, projectontwikkelaar of tegelzetter? En wil je ook samen een project starten? Wij staan altijd open voor een gesprek.

01 / 05

Contact

AsschertNeede