Diensten

Specifieke vakkennis

Het kiezen van een nieuwe vloer, badkamer of toilet is niet iets waar je alle dagen mee bezig bent. Het ontwerpen en bouwen vereist daarom veel specifieke kennis. Niet alleen op technisch vlak maar óók de indeling van de ruimte is een bepalende factor. Wij hebben alles onder één dak en kunnen een project volledig ontzorgen, van ontwerp tot en met de realisatie. Samen met een ervaren medewerker worden de wensen, situatie en het budget besproken. De besproken wensen vertalen we vervolgens naar een mooi en functioneel ontwerp. Bekijk hieronder onze werkwijze.

Onze werkwijze

Kennismaking en bezoek projectshowroom | Een projectaanvraag komt bij ons binnen via de website, mail of per telefoon. We plannen gezamenlijk een afspraak in voor een bezoek aan onze projectshowroom. In de showroom presenteren wij aan jou of jouw klant een grote collectie tegels waarbij een ervaren medewerker advies geeft in de mogelijkheden. Op basis van je wensen, situatie en budget gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Offerte op maat | Naar aanleiding van het bezoek aan onze showroom wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt voor het leveren en/of verwerken van de uitgezochte materialen. In deze offerte staan de verschillende producten en diensten omschreven, zodat je in één overzicht alle wensen in beeld hebt.

Ontwerpen | Twijfel je over de gemaakte tegelkeuzes? Of vind je het lastig om een goede indeling te creëren? Indien gewenst vertalen we de besproken ideeën naar een mooi en functioneel ontwerp. Een concreet voorstel waarbij wordt gekeken naar een geschikte indeling van de ruimte en een mooie verdeling van de tegels en meubels. Ga je akkoord met de offerte? Dan wordt het ontwerp kosteloos verzorgd. Heb je iets anders gevonden dat beter aansluit bij je wensen? Geen probleem. Wel vragen we een kleine vergoeding voor de realisatie van het ontwerp.

Realisatie | Het realiseren van een badkamer is vakwerk. Worden de tegels door ons verwerkt? Dan verzorgen wij de werkvoorbereiding, planning en het leveren van materialen, waarna een team met ervaren tegelzetters het tegelwerk zal uitvoeren. We zijn slagvaardig, maar werken altijd zorgvuldig. In de afwerking zie je onze focus op kwaliteit. Dit doen we tot in detail en met de nodige zorg.

Alles onder één dak | Korte communicatielijnen en rechtstreeks contact | Eén aanspreekpunt gedurende de hele opdracht | Een showroom met een grote collectie tegels en Asselux maatwerk sanitair | Een team met vakbekwame mensen, van ontwerp tot en met realisatie | Levering door één partner, garantie bij één partner | Flexibel, snel en accuraat handelen

Voor wie | Wij leveren tegels voor particuliere en zakelijke projecten. Veel van deze projecten verlopen via een professional. Denk aan de (interieur)architect, aannemer, projectontwikkelaar of tegelzetter. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Wil je het ook door ons laten verwerken? Dan zullen wij dit per aanvraag beoordelen en bekijken hoe dit in onze planning past.

Recente projecten

Dankzij ons brede scala aan tegels en vakkennis hebben we de afgelopen jaren veel mooie projecten mogen realiseren. Met trots laten wij onze gerealiseerde projecten zien. Projecten waarvoor wij het tegelwerk hebben geleverd, maar ook projecten waarbij we zowel het tegelwerk als de arbeid hebben verricht. Ben je (interieur)architect, aannemer, projectontwikkelaar of tegelzetter? En wil je ook samen een project starten? Wij staan altijd open voor een gesprek.

01 / 05

Contact

AsschertNeede