Showroom

Advies, begeleiding & de laatste trends

In onze projectshowroom in Neede vind je de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels, groot formaat dun keramiek, mozaïek en maatwerk sanitair. Wij beschikken over een ruim assortiment, afkomstig van leveranciers uit onder andere Italië, Spanje en Portugal. Dit zorgt ervoor dat de perfecte tegel vrijwel altijd binnen handbereik is om jouw interieur en exterieur mee aan te kleden. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis!

Aan wie?

Wij leveren tegels voor particuliere en zakelijke projecten. Veel van deze projecten verlopen via een professional. Denk aan de (interieur)architect, aannemer, projectontwikkelaar of tegelzetter. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Wil je het ook door ons laten verwerken? Dan zullen wij dit per aanvraag beoordelen en bekijken hoe dit in onze planning past.

Tegelinspiratie

Tegels zijn erg persoonlijk. Je moet ze zien, voelen en beleven. Om je alvast op weg te helpen bieden wij de mogelijkheid om je te laten inspireren aan de hand van onze inspiratiepagina. In een persoonlijk gesprek kunnen wij jou verder adviseren en begeleiden in de vele mogelijkheden die er zijn. Er is immers veel meer te verkrijgen dan in onze showroom getoond wordt.


Tegels

De vloer is de basis van elk interieur. Het is sfeerbepalend maar moet tegelijkertijd aan allerlei eisen voldoen. Afhankelijk van het gekozen dessin krijgt de tegel een hoofd- of bijrol in de ruimte. Je vindt het allemaal in onze collectie. In bepaalde situaties zijn de technische eisen aan de tegel en het gebruik doorslaggevend. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen op het gebied van antislip waarden, zwaardere belasting, onderhoud, duurzaamheid en kleurschakeringen.


Keramische platen

Wij presenteren een grote collectie aan groot formaat dun keramische tegels van het merk Keratop. Een verrassende & tijdloze collectie welke is opgebouwd uit drie bijzonder, met zorg samengestelde tegelseries met afmetingen tot maximaal 160 x 320 en 120 x 360 cm. Elke serie kenmerkt zich door haar eigen specifieke karakteristieken in afwerking, dessin, formaat en dikte.  De platen kunnen worden gebruikt als vloer- en wandbekleding, maar ook voor de verwerking van onder andere wastafelbladen, toilet- en bad ombouwen.

Mozaïek

Mozaïek tegels vormen letterlijk een sieraad in het interieur. Ze zorgen voor een eyecatcher en unieke uitstraling. Afhankelijk van het materiaal en de vormen die je kiest kun je veel verschillende effecten bereiken. Zo worden ze veelal toegepast in badkamers, wellness resorts en zwembaden, maar ook zie je het terugkomen als een uniek object aan de wand. De kleine tegels zijn verkrijgbaar in glanzende en matte looks, talrijke kleuren en mixen en uitgevoerd in glas, keramiek of natuursteen, waardoor diverse ontwerpopties open blijven.

Maatwerk producten

Naast de focus op tegels bieden wij ook maatwerk producten van Asselux aan. Denk hierbij aan keuken- en wastafelbladen, bad- en toilet ombouwen en haardbekleding. Luxe producten welke vervaardigd worden uit de keramische platen collectie Keratop. Doordat Asselux onderdeel is van de Asschert Group zijn korte communicatielijnen haalbaar, wat snel schakelen in maatwerk projecten mogelijk maakt.

Contact

AsschertNeede