Tegelarbeid

Vakmensen in eigen huis

Het realiseren van een badkamer is vakwerk. Al meer dan 40 jaar is Asschert gespecialiseerd in het aanbrengen van tegelwerk. Snel, vakkundig en stijlvol! Met oog voor detail en een hoge precisie bekleden wij nagenoeg elke ruimte met de door jou uitgekozen materialen. Van nieuwbouw- tot  renovatieprojecten voor zowel de particulier als zakelijke markt.

Het ontwerpen en bouwen vereist veel specifieke kennis. Wij helpen je hier graag bij! Wanneer het tegelwerk door ons wordt verwerkt verzorgen wij de werkvoorbereiding, planning en het leveren van materialen, waarna een team met ervaren tegelzetters het tegelwerk zal uitvoeren.

Alles onder één dak

  • Korte communicatielijnen en rechtstreeks contact
  • Eén aanspreekpunt gedurende de hele opdracht
  • Een showroom met een grote collectie tegels en Asselux maatwerk sanitair
  • Een team met vakbekwame mensen, van ontwerp tot en met realisatie
  • Levering door één partner, garantie bij één partner
  • Flexibel, snel en accuraat handelen

Specialiteiten 

Eén van onze specialiteiten is het verwerken van groot formaat tegels. Iedereen kent ze wel, de grootformaat tegels. Afmetingen van 120 x 120 cm zijn allang geen uitzondering meer. Tegenwoordig verwerken we zelfs afmetingen van 120 x 360 cm! Voor een goed resultaat vraagt de verlijming ervan extra aandacht. Gezien het grote formaat moet de ondervloer extra vlak zijn en werken we met de buttering floating-methode. Een verlijmingsmethode waarbij zowel de tegel als ondergrond wordt voorzien van lijm.

Montagemedewerkers

Tegenwoordig is er een duidelijke trend in de bouw dat vraagt om meer snelheid in de afbouwfase. Gezien het bouwvolume en het tekort aan vakmensen hebben we een team montagemedewerkers die geprefabriceerde panelen plaatst. Wij werken met het Keratop Tec-Board paneel. Een innovatief prefab en modulair afbouwsysteem, ontwikkeld door Asselux B.V. Het is gemaakt van XPS hardschuim met een groot formaat keramische tegel als afwerking. De lichtgewicht panelen kunnen over bestaand tegelwerk worden geplaatst. Dit zorgt voor een eenvoudig en versneld werkproces.

Offerte aanvragen?

Contact

AsschertNeede