Service

Service

Wij helpen je graag op weg. Service staat hoog in ons vaandel. Om je bij de voorbereidingen zoveel mogelijk van dienst te zijn, kun je hieronder terecht voor verschillende downloads en tegelinspiratie.

Asschert downloads

Via deze weg willen wij graag onze informatie en kennis delen. Van schoonmaakadvies tot branding. Ontbreekt de gevraagde informatie? Neem contact met ons op.

Deskundig advies

Een persoonlijk gesprek kan effectief en doeltreffend zijn. Onze bouwkundig adviseurs en projectleiders kunnen jou adviseren in het verwerken van tegels en maatwerk. Wil je een vrijblijvende afspraak plannen? Of heb jij een uitdagend project voor ons? Laat het ons weten.

Test

Asschert Tegelinspiratie

Tegels zijn erg persoonlijk. Je moet ze zien, voelen en beleven. Om je alvast op weg te helpen bieden wij de mogelijkheid om je te laten inspireren aan de hand van onze inspiratiepagina. Onze passie voor design en interieur is de basis voor de keuzes welke wij maken binnen ons programma. Op deze pagina staat slechts een fractie van onze collectie. Wil je nét even iets anders? Onze projectadviseurs kunnen jou als professional adviseren in het diverse tegelaanbod en de vele mogelijkheden in keramiek en natuursteen.

Van Der Valk Voorschoten
Recente projecten

Dankzij ons brede scala aan tegels en vakkennis hebben we de afgelopen jaren veel mooie projecten mogen realiseren. Met trots laten wij onze gerealiseerde projecten zien. Projecten waarvoor wij het tegelwerk hebben geleverd, maar ook projecten waarbij we zowel het tegelwerk als de arbeid hebben verricht. Ben je (interieur)architect, aannemer, projectontwikkelaar of tegelzetter? En wil je ook samen een project starten? Wij staan altijd open voor een gesprek.

01 / 05

Contact

AsschertNeede